Eigen nummer Alledaags Geluk

In 2022 hebben we ons eigen nummer geschreven met de titel ‘Alledaags geluk’. Over het onderwerp van het nummer hoefden we niet lang na te denken. Bij Driestroom, Jukebox en al onze andere locaties draait het om het Alledaags Geluk van de mensen die we ondersteunen. Een mooi uitgangspunt voor een eigen nummer. Het nummer Alledaags geluk gaat dan ook over de kleine geluksmomenten in het leven; bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper, wandelen of sporten. Voor iedereen is dat anders.

Dat het uiteindelijk een feestnummer zou worden, was eigenlijk niet de bedoeling. De insteek was om er een rustig countrynummer van te maken, maar tijdens het schrijven groeide het nummer uit tot een vrolijke meezinger. Tijdens de repetities hielden we hieraan vast, en met succes. Het nummer Alledaags Geluk heeft inmiddels al voor vele, mooie geluksmomenten gezorgd.

Ook hebben we een videoclip bij het nummer gemaakt. In de videoclip bezoeken we meerdere plekken die ons gelukkig maken. Met als slotstuk: een optreden van ons op de Markt in Wijchen tijdens de weekmarkt.

Benieuwd naar het nummer Alledaags Geluk en de videoclip? Luister en bekijk het nummer door op onderstaande afbeelding te klikken.